• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0
Filter
Actie douchedeur op maat
Deze scherp geprijsde maatwerk douchedeur van 8mm gehard veiligheidsglas wordt gebruikt in een nisopening. De maximale breedte bedraagt 900mm en de maximale hoogte is 2000mm. Bij deze deur worden 2 scharnieren en een ronde knop in glans chroom of Inox look geleverd. Optioneel zijn douchestrips tegen het spatwater aan de zijkanten en / of onderkant te bestellen. Belangrijk: De scharnieren hebben geen instelbaar nulpunt. Dit betekent dat de deur enkel in een vaste hoek van 90graden te gebruiken is.  De douchedeur bestellen Het bestellen van deze douchedeur: Geef eerst de breedte van de opening op, dit is de ruimte van muur tot muur. Wij calculeren de juiste speling voor het openen en sluiten en eventueel voor de douchestrips. Geef daarna de gewenste glashoogte van de deur op waarbij u zelf rekening houdt met voldoende speling onder de deur.Vervolgens maakt u de keuze tussen glans chroom of Inox look en of u eventueel douchestrips bij de douchedeur wenst. Is er sprake van een afwijkende situatie of specifieke wensen? Dan kunt u via de mail bij ons een aanvraag plaatsen via info@glasopmaat.be
vanaf

€ 265,00

incl. BTW

€ 219,01 excl. BTW
per stuk
Blind spiegel ophangsysteem
Blind spiegelophangsysteem voor het ophangen van spiegels Te gebruiken voor spiegels met een oppervlakte van 0,6m² t/m 2,6m². E-08G, 0,6m² en max 9 kg E-16G, 1,4m² en max 21 kg ED-16G, 1,6m² en max 24kg ED-26G 2.6m² en max 39kg Het gewicht van een spiegel wordt berekend door de oppervlakte te vermenigvuldigen met 2.5 (soortelijk gewicht van glas per millimeter glasdikte). Dit wordt dan weer vermenigvuldigd met de glasdikte in millimeters. Voorbeeld: Een 6mm spiegel van 1500mm x 800mm heeft een oppervlakte 1.2m². 1.2m² x 2.5 x 6 = 18kg.
vanaf

€ 9,50

incl. BTW

€ 7,85 excl. BTW
per stuk
Douchedeur op maat met antikalk coating
Douchedeur met Timeless coating Deze maatwerk douchedeur van 8mm gehard veiligheidsglas is behandeld met de speciale Timeless antikalk coating en wordt gebruikt in een nis opening of naast een bestaande douchewand in lijn of in een hoekopstelling. De maximale breedte bedraagt 900mm en de maximale hoogte is 2000mm. Bij deze deur worden 2 scharnieren en een ronde knop in glans chroom of Inox look geleverd. Optioneel zijn douchestrips tegen het spatwater aan de zijkanten en / of onderkant te bestellen. Het bestellen van deze douchedeur met anti-kalk coating Geef eerst de breedte van de opening op, dit is de ruimte van muur tot muur. Wij calculeren de juiste speling voor het openen en sluiten en eventueel voor de douchestrips. Geef daarna de gewenste glashoogte van de deur op waarbij u zelf rekening houdt met voldoende speling onder de deur. Hierna geeft u aan wat de draairichting is, gezien vanaf de droge zijde. Voorbeeld: Wanneer de scharnieren links zitten, is de deur linksdraaiend. Op die manier weten wij waar de antikalk coating dient te komen. Vervolgens maakt u de keuze tussen glans chroom of Inox look en of u eventueel douchestrips bij de douchedeur wenst. Is er sprake van een afwijkende situatie of specifieke wensen? Dan kunt u via de mail bij ons een aanvraag plaatsen via info@glasopmaat.be
vanaf

€ 415,00

incl. BTW

€ 342,98 excl. BTW
Douchestrip met bolprofiel
Afdichtprofiel voor de zijkant van de douchedeur Te gebruiken voor het afdichten van de verticale kieren bij een douchedeur. Kan eenvoudig op het glas worden gedrukt en eenvoudig in te korten met een fijne zaag.
vanaf

€ 18,00

incl. BTW

€ 14,88 excl. BTW
per stuk
Dubbel glas HR++
Stel hier zelf uw HR++ dubbelglas samen. De getoonde prijs is per vierkante meter en na het invullen van bovenstaande velden ziet u de eindprijs voor het gehele artikel.Op zoek naar een maatvoering > 3000mm? Stuur dan een aanvraag naar info@glasopmaat.be. Inmeet instructies vind u hier. LET OP: Voor roosters moet u zelf de glasaftrek bepalen. Wat u ingeeft zijn dus de exacte glas maten.Het is op dit moment niet mogelijk om HR++ glas bij onze Belgische afhaalpunten af te halen. Dit kan enkel bij ons afhaalpunt in Oosterhout (NL) worden opgehaald of bij u thuis of op locatie worden geleverd.
vanaf

€ 61,45

incl. BTW

€ 50,79 excl. BTW
per m2
Opdekdeur XL van helder glas
Een glazen opdekdeur op maat XL van helder glas bestellen Stel hier eenvoudig en snel uw glazen opdekdeur XL van helder glas samen. De deur wordt compleet geleverd met 3 opdekscharnieren, een deurkruk, loopslot en slotplaatje. Het glas is 8mm gehard helder veiligheidsglas. Voor het bestellen geeft u eerst de strakke breedte op, gemeten vanuit de binnenkant van de sponning. Hierna meet u de strakke hoogte van vloer tot binnenkant kozijn in de sponning. De maximale afmetingen bedragen 1000 x 2350mmVervolgens dient u de posities van de paumellen en het slot op te geven welke reeds op / in het kozijn zijn gemonteerd. Bij de afbeeldingen vindt u hier meer informatie over. Tevens is er een inmeetvideo bij "Details" terug te vinden hoe u dit het beste kunt doen.De volgende stap is de keuze van het soort beslag, dit is beschikbaar in aluminium of Inox-look (RVS-effect) en in een rechthoekige of afgeronde vorm. Tot slot geeft u de draairichting op. Optioneel kunnen er paumellepennen besteld worden. Vaak zijn de bestaande pennen nog te gebruiken, maar indien deze verouderd zijn of niet meer fraai er uit zien kunt u deze vervangen. Meer informatie over het inmeten van deze glazen opdekdeur en het bepalen van de draairichting kunt u terug zien op de video's bij "Details". Indien de situatie afwijkt of wanneer u speciale wensen heeft dan kunt u dit aanvragen via info@glasopmaat.be. 
vanaf

€ 430,00

incl. BTW

€ 355,37 excl. BTW
Spiegel zilver (standaard)
Heldere spiegel bestellen. Heldere spiegels, ook wel zilveren spiegels genoemd, zijn de meest voorkomende spiegels. Deze spiegels zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik in de badkamer, slaapkamer, hal, winkel of andere gelegenheid. Voor grotere spiegels (boven 1000 mm) raden wij een glasdikte van 6mm aan. Een facetrand (sierrand) kan vanaf een dikte van 6mm toegepast worden. Bent u op zoek naar een andere vorm dan vierkant / rechthoekig of een maatvoering >3000mm? Of wenst u een spiegel met een speciale bewerking als een uitsparing of boring? Dan kunt u dit via de mail bij ons aanvragen. Graag ontvangen wij hierbij een tekening of schets met uw wensen.
vanaf

€ 47,50

incl. BTW

€ 39,26 excl. BTW
per m2
Spiegelverwarming
Wie heeft er niet het probleem van een beslagen spiegel tijdens of na het douchen ? U wilt uw haar föhnen of kammen maar u ziet niets in de spiegel.De oplossing: een spiegelverwarming. Word eenvoudig achter op de spiegel geplakt als een dunne folie en deze verwarmd de spiegel in 3 - 5 min. tot 28 graden waardoor de aanslag zal verdwijnen. Een transformator is niet nodig. Beschikbaar in diverse maten. Kan direct op 230v aangesloten worden en meerdere units zijn koppelbaar. De spiegelverwarming wordt vaak op een lichtschakelaar aangesloten. De spiegel hoeft niet in zijn geheel bedekt te worden, de helft tot twee derde is voldoende. De warmte waaiert uit waardoor toch de gehele spiegel verwarmd zal worden. Let op : Voor de spiegelverwarming is ±7mm ruimte vereist tussen de spiegel en de ondergrond. Met ons blind spiegelophangsysteem zorgt u voor een ruimte van ±11mm en blijft de spiegel demontabel. Het blind ophangsysteem ED-16G en ED-26G worden geleverd met drukknoppen en toebehoren. Deze sets zijn de enige die sterk genoeg zijn om een spiegel met een spiegelverwarming te kunnen dragen.
vanaf

€ 22,50

incl. BTW

€ 18,60 excl. BTW
per stuk
 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4