• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Doorkijkspiegel op maat bestellen 


Een confrontatiespiegel wordt ook wel een doorkijk spiegel of een "half-doorlatende" spiegel genoemd. Als je voor de spiegel staat zie je jezelf in de spiegel en lijkt het op een normale zilveren spiegel. Het enige verschil is dat de persoon die achter de spiegel staat jou ook kan zien. Je kan dus van achter de spiegel kijken naar degene die er voor staat. Dit doorkijk effect werkt enkel als het in de ruimte achter de spiegel donker(der) is als in de ruimte voor de spiegel. Denk hierbij aan observatieruimtes voor kinderen, winkels of een kantoorhal, maar ook in verhoorkamers worden deze doorkijkspiegels toegepast. Is er in een ruimte met net wat meer omgevingslicht dan is de mirroview een goed alternatief.

Ook kunnen dit type doorkijk spiegels gebruikt worden voor een heel andere toepassing zoals bij een smart mirror. Voor extra stevigheid of het risico op breuk te verkleinen is er ook een mirroview gehard spiegelglas beschikbaar. Door een beeldscherm achter de halfdoorlatende spiegel te monteren, kunt u bijvoorbeeld in de woonkamer of badkamer informatie over het weer of files bekijken.

Verschillende soorten confrontatiespiegels

Combineer een gewone spiegel met onze doorkijkspiegels om het effect van een lichttunnel of beam splitter te  creëren. Configuratie en bestelling van onze confrontatieU kunt de confrontatiespiegels eenvoudig online configureren en bestellen. Wij leveren deze confrontatiespiegels in (bijna) heel Nederland en Vlaanderen.

De confrontatiespiegels zijn beschikbaar in verschillende types:

 • Standaard confrontatiespiegel: Geschikt voor de meeste situaties en compatibel met beeldschermen met een hoge helderheid (cd/m2). Lichttransmissie van 8-9%
 • Mirroview float: Ideaal voor ruimtes met veel omgevingslicht en uitermate geschikt als smart mirror. Lichttransmissie van 25%.
 • Mirroview gehard: Deze geharde variant is ± 5x sterker dan de float glas uitvoering. Geschikt voor ruimtes met veel omgevingslicht en perfect geschikt als smart mirror toepassingen. Lichttransmissie van 25%.

Wat is het verschil tussen een doorkijkspiegel en een confrontatiespiegel?

De termen doorkijkspiegel en confrontatiespiegel worden vaak door elkaar gebruikt, maar verwijzen naar dezelfde spiegel. Ze hebben dezelfde functionaliteit en uiterlijk, namelijk een gewone zilveren spiegel.

Naast deze twee termen zijn er nog andere benamingen voor een doorkijkspiegel, waaronder onder andere:

 • Half-doorlatende spiegel
 • Observatiespiegel
 • Eenrichtingsspiegel
 • One-way-mirror

Wat is een smart mirror?

De nieuwste trend, een smart mirror, ontstaat door de combinatie van een LED-scherm met een mirroview doorkijkspiegel. Aan de buitenkant lijkt de slimme spiegel op een gewone spiegel. Maar zodra het display achter de spiegel aan staat, verandert deze in een smart mirror met eindeloze mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van het weer en het verkeer via de spiegel, bekijk je agenda of speel muziek af via de smart mirror. Vooral in kantoren en andere zakelijke omgevingen kan de smart mirror van grote waarde zijn. To-do-lijstjes, beurskoersen of financieel nieuws kunnen worden weergegeven op deze slimme spiegel. Maar ook thuis kan de smart mirror als gadget worden gebruikt. Wij zijn ervan overtuigd dat de interesse groot zal zijn!

Bij Glasopmaat.be kun je de mirroview spiegel met hoge lichtdoorlaatbaarheid bestellen die je nodig hebt voor je smart mirror project. Houd er rekening mee dat we de display en andere benodigdheden om de slimme spiegel compleet te maken niet kunnen leveren. Voor deze materialen kun je het beste terecht bij een gespecialiseerde winkel.

Een doorkijkspiegel bestellen was nog nooit zo gemakkelijk

Het bestellen van een doorkijkspiegel is heel eenvoudig. Nadat u uw keuze heeft gemaakt tussen de confrontatiespiegel en de Mirroview, voert u de gewenste afmetingen in millimeters in. Vervolgens heeft u de optie om aan te geven of de randen geslepen moeten worden of niet geslepen hoeven te worden. De prijs wordt direct weergegeven, inclusief en exclusief BTW, dus geen onverwachte kosten achteraf. Wij leveren door heel Nederland(*) en Vlaanderen, en het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij een van onze afhaalpunten.

Heeft u vragen over de verschillende soorten confrontatiespiegels of zoekt u meer informatie? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via 0031-(0)76 - 515 80 83 of via info@glasopmaat.be. Onze specialisten staan klaar om u te assisteren!

*Behalve de Waddeneilanden

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4