• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Dubbel glas HR++ 1-zijdig gelaagd op maat

Isolatieglas HR++ isoleert perfect warmte en geluid. De warmte die door de zon naar binnen wordt gestraald, wordt door de HR++ beglazing binnengehouden. Het HR++ dubbel glas is ook ideaal voor de isolatie van geluid. Door de ruimte tussen de beglazing van HR++ glas wordt het geluid goed geïsoleerd en kan dit geen overlast vormen voor de buitenwereld. HR++ glas dat eenzijdig gelaagd is, is aan één zijde voorzien van een veiligheidsfolie. Het glas is dus uitstekend geschikt als inbraak werend glas. In het glas zit een folielaag die ervoor zorgt dat bij een breuk de scherven niet vallen, maar aan de folie blijven plakken en het glas dus nog een dicht geheel blijft.

De werking van 1-zijdig gelaagd HR++ glas

HR++ glas 1-zijdig gelaagd kan gebruikt worden voor verschillende soorten doeleinden en is erg stevig. Het kan dus verschillen in wat voor type ruimtes je HR++ glas kunt gebruiken. Het glas kan functioneren als geluidsdemper zodat het geluid dat in de betreffende ruimte gemaakt wordt niet of nauwelijks aan de buitenkant te horen is. Ook is het glas geschikt voor ruimtes die lastig warm te stoken zijn. Door middel van een dun metaallaagje dat nauwelijks waarneembaar is, werkt het HR++ glas. Het grootste gedeelte van het zichtbare zonlicht wordt door dit laagje doorgelaten en de warmte die dit met zich meebrengt wordt vastgehouden. De metalen coating en de lucht of het gas tussen de ruiten wordt de warmte die naar binnen straalt door de zon gereflecteerd in de ruimte. De constructie van het HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte naar binnen wordt gestraald en weinig warmte door het glas verloren gaat en dat wordt in de rest van de ruimte vastgehouden.

Wat zijn de voordelen van HR++ éénzijdig gelaagd glas? 

HR++ glas éénzijdig gelaagd heeft een doorval beveiliging, zo bent u beschermd tegen letsel als de ruit breekt of als iemand tegen de ruit valt/loopt. Mocht het glas breken dan zal het glas niet in grote stukken naar beneden vallen. Isolatieglas HR++ éénzijdig gelaagd heeft verschillende voordelen in vergelijking met gewoon isolatieglas; 

 • Gelaagd glas is inbraakwerend
 • Door het gebruik van PVB folie tussen de platen heeft het een betere geluidswering
 • Door de combinatie coating en gelaagd glas heeft het een betere werking dan HR++ isolatieglas

Wanneer gebruik je éénzijdig gelaagd HR++ glas?

Isolatieglas HR++ glas éénzijdig gelaagd veiligheidsglas is geschikt bij toepassingen waar extra bescherming en veiligheid gewenst is. In situaties waar ook sprake is van omgevingsgeluid of licht geluidsoverlast past éénzijdig of tweezijdig gelaagd isolatieglas beter dan gewoon isolatieglas HR++. Als er enkel een doorvalrisico is aan de binnenzijde kan eenzijdig gelaagd isolatieglas voldoen aan de eis. Indien er ook aan de buitenzijde sprake is van een doorvalrisico en het glas inbraakwerend moet zijn dan is tweezijdig gelaagd glas het beste geschikt. 

HR++ glas 1-zijdig gelaagd bestellen

Naast de kwaliteit van het HR++ glas dat wij hebben, is bij ons ook de service er omheen erg belangrijk. Het is mogelijk om eenvoudig en snel te bestellen zonder te veel handelingen te hoeven doen.

Alle prijzen staan op de website inclusief BTW en geeft u gemakkelijk aan welk type u wilt, wat de breedte en de hoogte moet zijn en wat de gewenste spouwdikte is. U kunt daarnaast kun je gemakkelijk betalen door middel van iDEAL, een bankoverschrijving of met een factuur achteraf. Wij leveren onze producten door heel Nederland(*) en Vlaanderen en garanderen hierbij een perfecte kwaliteit. Bij een bestelling van € 500,- of hoger betaalt u geen verzendkosten. Zou u meer informatie willen of heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31-765158083 of info@glasopmaat.be.

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4