• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Scharnieren voor glazen deuren


Deze scharnieren zijn van essentieel belang om een glazen binnendeur soepel en moeiteloos te openen en sluiten. Naast een praktische functie dragen deze binnendeur scharnieren ook bij aan de sfeer van uw interieur. 

Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment biedt u een scala aan opties, speciaal samengesteld om aan al uw wensen te voldoen. Of u op zoek bent naar scharnieren voor enkelwerkende deuren of dubbelwerkende deuren, bij Glasopmaat.be vindt u verschillende modellen en finishes. 

Paumelle pen voor opdekdeuren

€ 12,50

incl. BTW

€ 10,33 excl. BTW:
Opvulhuls voor paumelle pen

€ 5,95

incl. BTW

€ 4,92 excl. BTW:

Praktisch gebruik van scharnieren voor glazen binnendeuren

Bij glazen binnendeuren die zich naar één kant openen, zijn enkelwerkende scharnieren een perfecte keuze. Deze enkelwerkende scharnieren zijn geschikt voor opdek deuren en stompe deuren, dat wil zeggen binnendeuren met een aanslag. In de meeste situaties is dit een kozijn. 

 Indien u op zoek bent naar scharnieren voor glazen binnendeuren die aan beide zijden kunnen openen, bieden onze dubbelwerkende scharnieren een uitstekende oplossing. Deze dubbelwerkende scharnieren zijn bijzonder geschikt voor glazen deuren zonder kozijn.

Verschillende soorten scharnieren glazen binnendeur

Bij Glasopmaat.be ontdekt u een breed scala aan scharnieren voor glazen deuren, waaronder enkelwerkende en dubbelwerkende varianten in diverse afwerkingen. Hoewel aluminium en een RVS-look nog steeds populair zijn, wint matzwart glazen beslag gestaag terrein. Steeds vaker vindt u zwart terug in het interieur, waardoor het een goede keuze is om ook uw scharnieren en ander glasbeslag op deze trend af te stemmen.

Welk scharnier past bij mijn glazen binnendeur?

Hoewel het uiterlijk van een scharnier aan de buitenkant mogelijk vergelijkbaar lijkt met uw huidige model scharnier, is het vooral belangrijk dat de uitsparing in het glas overeenkomen met die van het nieuwe scharnier. Gedetailleerde informatie over de juiste uitsparing vindt u terug in de technische tekening bij het product op onze website. 

Indien u vragen heeft over onze scharnieren of meer informatie wenst, staan onze deskundige adviseurs altijd klaar om u te assisteren. Neem gerust contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies en begeleiding.

Scharnieren glazen binnendeuren bestellen

Het bestellen van de gewenste scharnieren is bijzonder eenvoudig op Glasopmaat.be. Bij elk scharnier bieden wij uitgebreide informatie en een technische tekening, waardoor online bestellen snel en moeiteloos verloopt. Uw bestelling wordt snel verwerkt en bovendien accepteren wij veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal, Creditcard of Klarna. 

Wilt u uw scharnieren combineren met glas? Geen probleem, maar houd er rekening mee dat u extra informatie dient te verstrekken zoals de locatie van de boringen. Deze kunt u aan ons doorgeven aan de hand van een tekening of schets. Om het u nog gemakkelijker te maken, bieden wij ook de mogelijkheid om een volledig pakket te bestellen voor een glazen binnendeur.

Mocht uw gewenste combinatie van glas en glasbeslag niet op onze website staan, aarzel dan niet om dit bij ons aan te vragen. Wij maken graag een passende offerte voor u. 

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4