• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Deurknoppen en grepen voor de douchedeur


Voor iedere douchedeur van glas kunt u bij ons een douchedeur knop of greep vinden. Voor het openen van glazen douchedeuren is het gebruik van een knop of greep aan te bevelen. Wij leveren diverse knoppen en grepen van top kwaliteit voor verschillende glas diktes en toepassingen. De knoppen zijn perfect voor glazen douchedeuren en de grepen zijn perfect voor glazen binnendeuren en schuifdeuren.  

Voor de grepen en knoppen zijn boringen in het glas benodigd. Wilt u uw bestaande douchedeur knop vervangen? Kijk dan even goed of de diameter van de boring van de nieuwe knop overeenkomt met de boring van de bestaande douchedeur. 

Deurknop rond ø32mm

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø32mm mat zwart

€ 33,50

incl. BTW

€ 27,69 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø32mm mat wit

€ 45,00

incl. BTW

€ 37,19 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø32mm mat messing

€ 45,00

incl. BTW

€ 37,19 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rond ø22mm

€ 48,00

incl. BTW

€ 39,67 excl. BTW:
per stuk
Deurknop 'Saturnus'

€ 72,00

incl. BTW

€ 59,50 excl. BTW:
per stuk
Deurknop 'Jupiter'

€ 38,00

incl. BTW

€ 31,40 excl. BTW:
per stuk
Deurknop 'Mercurius'

€ 25,00

incl. BTW

€ 20,66 excl. BTW:
per stuk
Zwarte deurknop vierkant

€ 129,00

incl. BTW

€ 106,62 excl. BTW:
per stuk
Deurgreep rechthoekig

€ 27,00

incl. BTW

€ 22,31 excl. BTW:
per stuk
Deurknop rechthoekig

€ 40,00

incl. BTW

€ 33,06 excl. BTW:
per stuk
Vierkante deurgreep

€ 53,00

incl. BTW

€ 43,80 excl. BTW:
per stuk
U-Greep 'Neptunus'

€ 118,00

incl. BTW

€ 97,52 excl. BTW:
per stuk
T-Greep INOX geborsteld

€ 52,00

incl. BTW

€ 42,98 excl. BTW:
per stuk
U-Greep Neptunus zwart

€ 170,00

incl. BTW

€ 140,50 excl. BTW:
per stuk
Zwarte deurgreep

€ 98,00

incl. BTW

€ 80,99 excl. BTW:
per stuk
Vingergat ø30mm

€ 91,00

incl. BTW

€ 75,21 excl. BTW:
per stuk

Zoekt u een nieuwe douchedeur knop of douchedeur greep?

Ons team houdt de laatste nieuwe trends ook in de gaten en in de nieuwste badkamers komt vooral mat zwart en messing (goud) veel terug. Het is nu ook mogelijk om het beslag van uw douchedeur hier op aan te sluiten. Met mat zwart wordt een industriële sfeer gecreëerd. Door dit te combineren met houttint en wit krijgt u een badkamer in Japandi stijl. Door voor goud messing te kiezen krijgt uw badkamer direct een chique look, zoals deze messing douchedeur knop. In mat zwart hebben wij een mooie hoogwaardige zwarte ronde deurknopzwarte vierkante deurknop en zwarte deurgreep aan ons assortiment toegevoegd. Deze douchedeurknoppen en douchedeurgreep zijn afgewerkt in RAL9005 mat en maken de badkamer en douchedeur helemaal af. De deurknop voor de douche is ook ideaal te combineren met onze zwarte douchedeur scharnieren voor een glazen douchedeur en zwarte stabilisatiestang voor op een douchewand.

En, heeft u de allerlaatste trend al gezien? Wit is weer helemaal terug en is een mooie moderne toevoeging in de huidige badkamers. In de witte lijn hebben wij een stijlvolle douchedeur knop in mat wit. Deze knop kan perfect gecombineerd worden met witte douchedeur scharnieren voor een trendy douchedeur. Met witte u-profielen en een witte stabilisatiestang kan de badkamer ook compleet gemaakt worden met een glazen douchewand.  

Deurknop van douchedeur vervangen

Als een deurknop van een douchedeur beschadigd is of aan vervanging toe is dan is deze eenvoudig en snel te vervangen. Er zijn wel een paar punten waar de nieuwe douchedeurknop overeen moet komen met de oude douchedeurknop om het geheel te laten passen. De eerste stap is het opmeten van de glasdikte, bij voorkeur met een schuifmaat. Komt de glasdikte van de meting overeen met de glasdikte die bij de douchedeur knop van uw keuze staat aangegeven, dan moet het passen. De tweede stap is om te controleren of de huidige boring in het glas overeenkomt met de benodigde boring van de nieuwe deurknop of deurgreep voor de douchedeur. U kunt hierbij de technische tekening (bij het product) vergelijken.

Glasopmaat.be heeft een ruim assotiment douchedeur knoppen en grepen beschikbaar, de deurknop van uw keuze kunt u bij ons vast vinden!

Deurknop of deurgreep voor douchedeur bestellen

Als u de stappen heeft doorlopen zoals hierboven aangegeven dan kunt u een mooie deurknop of deurgreep voor uw douchedeur uitkiezen in onze webshop.Nadat u de keuze heeft gemaakt is de deurknop voor uw douche eenvoudig en met een paar klikken te bestellen.

Wanneer u zelf een douchedeur helemaal naar wens zou willen samenstellen dan kan dit via onze douchedeur configurator. U kunt zelf een het soort glas uitkiezen samen met de douchedeurscharnieren en een passende deurknop of greep. Iedere deurgreep of knop is dubbelzijdig, deze komt dus aan beide kanten van het glas. Mocht advies willen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, via +31 (0)76 - 515 80 83 of stuur een mail naar info@glasopmaat.be

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4