• Deskundig advies
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Keuze uit 4 afhaalpunten

+31 76 515 80 83
info@glasopmaat.be
+31 6 83 44 13 67
+31 76 515 80 83
info@glasopmaat.be
+31 6 83 44 13 67

Glas op Maat kortingscode



Bij Glas op Maat zijn regelmatig speciale acties met kortingscodes. Deze kortingscodes kunnen door iedereen gebruikt worden om een bestelling met extra korting te plaatsen. Wanneer er een kortingscode beschikbaar is, wordt deze hier onder weergegeven. Ook zal de kortingscode via social media bekend worden gemaakt.

Bij het gebruik van een kortingscode horen een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden staan hieronder weergegeven. Door gebruik te maken van een kortingscode van Glas op Maat gaat u akkoord met deze voorwaarden.



Huidige kortingscode : ZOMER21 Verlopen

Specifieke voorwaarden


- Deze kortingscode is alleen te gebruiken van -16-07-2021 16:00u tot 26-07-2021 08:00u. (Dit wordt later "Actieperiode" genoemd)

- Het kortingspercentage van deze kortingscode is : 10% korting 
- De code is te gebruiken op : Het gehele assortiment 
- De producten waarop de kortingscode te gebruiken is, worden hierna genoemd als "Actieproducten"
- Op bestellingen die na de hierboven genoemde Actieperiode via de mail worden geplaatst is de korting niet meer geldig.
- Op deze kortingscode zijn ook de algemene voorwaarden die hieronder staan beschreven van toepassing.




Algemene voorwaarden kortingscodes

1.   De voorwaarden hebben betrekking op alle digitale kortingscodes die worden uitgegeven door GlasopMaat.be.
2.   Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes per bestelling toe te passen. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt.
3.   Een kortingscode kan toegepast worden op meerdere bestellingen die tijdens de Actieperiode worden geplaatst.
4.   De geldigheid van een kortingscode wordt aangeduid met de Actieperiode. Na deze Actieperiode is de kortingscode niet meer geldig.
5.   Bij het retourneren van niet-glas producten die zijn besteld met een kortingscode, wordt het aankoopbedrag dat voor deze producten is betaald gecrediteerd.
6.   Een kortingscode kan niet worden toegepast op een openstaande bestelling.
7.   Wanneer een bestelling reeds is geplaatst, is het niet mogelijk om alsnog een kortingscode toe te passen of om de korting te crediteren.
8.   Een kortingscode is alleen geldig op het product of de producten die hier boven worden omschreven als Actieproducten.
9.   Het is niet mogelijk om (achteraf) een kortingscode in te wisselen voor geld of een krediet.
10. Een kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
11. Op de bezorgkosten of verzendkosten heeft een kortingscode geen betrekking, tenzij dit anders wordt vermeld in de specifieke voorwaarden van de kortingscode.
  

Unieke persoonlijke kortingscode voor zakelijk (vaste) klanten

Voor zakelijke (vaste) klanten biedt Glas op Maat de mogelijkheid om een unieke persoonlijke kortingscode aan te vragen. Deze kortingscode kan via info@glasopmaat.be worden aangevraagd. Graag ontvangen wij hierbij uw zakelijke gegevens, zodat wij deze in ons systeem kunnen verwerken. Met deze kortingscode is het mogelijk om via de website tegen een gereduceerd tarief te bestellen.

  • Deskundig advies
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Keuze uit 4 afhaalpunten