• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Glas op Maat kortingscodeBij Glas op Maat zijn regelmatig speciale acties met kortingscodes. Deze kortingscodes kunnen door iedereen gebruikt worden om een bestelling met extra korting te plaatsen. Wanneer er een kortingscode beschikbaar is, wordt deze hier onder weergegeven. Ook zal de kortingscode via social media bekend worden gemaakt.

Bij het gebruik van een kortingscode horen een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden staan hieronder weergegeven. Door gebruik te maken van een kortingscode van Glas op Maat gaat u akkoord met deze voorwaarden.


Huidige kortingsactie : Gratis glasreiniger bij alle bestellingen vanaf € 250,00 / 10% korting op geselecteerde artikelen  Verlopen

Voorwaarden  

 Deze actie is alleen geldig van 24 november 2022 17:00u t/m  29 november 2022 08:00u
 Deze actie is enkel geldig op bestellingen die via de website worden geplaatst in de hier boven genoemde actieperiode, offerte aanvragen zijn uitgesloten. 
 De gratis glasreiniger wordt automatisch toegevoegd aan uw bestelling zodra deze meer bedraagt dan € 250,00 inclusief bezorgkosten. 
● 10% korting op geselecteerde artikelen, zoals 
spiegelverwarmingspiegel ophangsystemenkitten en lijmen en glasbeslag.
● Op deze korting zijn ook de algemene voorwaarden van toepassing. Deze staan hier onder bij "Algemene voorwaarden (persoonlijke) kortingscodes"


Algemene voorwaarden kortingscodes

1.   De voorwaarden hebben betrekking op alle digitale kortingscodes die worden uitgegeven door GlasopMaat.be.
2.   Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes per bestelling toe te passen. Per bestelling kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt.
3.   Een kortingscode kan toegepast worden op meerdere bestellingen die tijdens de Actieperiode worden geplaatst.
4.   De geldigheid van een kortingscode wordt aangeduid met de Actieperiode. Na deze Actieperiode is de kortingscode niet meer geldig.
5.   Bij het retourneren van niet-glas producten die zijn besteld met een kortingscode, wordt het aankoopbedrag dat voor deze producten is betaald gecrediteerd.
6.   Een kortingscode kan niet worden toegepast op een openstaande bestelling.
7.   Wanneer een bestelling reeds is geplaatst, is het niet mogelijk om alsnog een kortingscode toe te passen of om de korting te crediteren.
8.   Een kortingscode is alleen geldig op het product of de producten die hier boven worden omschreven als Actieproducten.
9.   Het is niet mogelijk om (achteraf) een kortingscode in te wisselen voor geld of een krediet.
10. Een kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.
11. Op de bezorgkosten of verzendkosten heeft een kortingscode geen betrekking, tenzij dit anders wordt vermeld in de specifieke voorwaarden van de kortingscode.
  

Unieke persoonlijke kortingscode voor zakelijk (vaste) klanten

Voor zakelijke (vaste) klanten biedt Glas op Maat de mogelijkheid om een unieke persoonlijke kortingscode aan te vragen. Deze kortingscode kan via info@glasopmaat.be worden aangevraagd. Graag ontvangen wij hierbij uw zakelijke gegevens, zodat wij deze in ons systeem kunnen verwerken. Met deze kortingscode is het mogelijk om via de website tegen een gereduceerd tarief te bestellen. Deze persoonlijke kortingscode is enkel geldig vanaf een tweede bestelling via onze website.


 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4