• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Dubbel glas HR++ glas 2-zijdig gelaagd op maat bestellen


We weten dat HR++ glas perfect warmte en geluid isoleert. Wanneer de warmte die naar binnen wordt gestraald, wordt dit erg goed vastgehouden door het HR++ glas. Vooral HR++ tweezijdig gelaagd glas is ideaal voor de isolatie van geluid. NIet alleen door de ruimte tussen de beglazing, maar ook door het folie tussen de glazen panelen wordt het geluid goed geïsoleerd en is er minder last van omgevingsgeluid. HR++ glas dat 2-zijdig gelaagd is uit ons assortiment is aan twee zijdes voorzien van een veiligheidsfolie. Het glas is dus uitstekend ook geschikt als inbraak werend glas. In het glas zit een folielaag die ervoor zorgt dat bij een breuk de scherven niet vallen, maar aan de folie blijven plakken en het glas dus nog een dicht geheel blijft.

Wat kost tweezijdig gelaagd HR++ glas?

Tweezijdig gelaagd glas is dubbel glas wat aan twee zijdes van de spouwruimte gelaagd glas heeft. Dubbelzijdig gelaagd isolatieglas zorgt voor extra veiligheid en breekt niet helemaal door bij breuk. Dubbelzijdig gelaagd glas is verkrijgbaar vanaf € 134,75 per vierkante meter. Deze prijs per vierkante meter is voor dubbelzijdig gelaagd glas met een aluminium afstandhouder tussen de twee gelaagde panelen. Aan een zwarte (warm edge) afstandhouder zijn meerkosten aan verbonden. De warm edge afstandhouder is gemaakt van een niet-metalen kunststof materiaal en zorgt voor een betere thermische isolatie.

De toepassing van HR++ tweezijdig gelaagd glas

HR++ glas kan worden gebruikt worden voor verschillende soorten doeleinden en is erg stevig. Het glas kan functioneren als geluidsdemper zodat het geluid dat in de betreffende ruimte gemaakt wordt niet of nauwelijks aan de buitenkant te horen is. Ook is het glas geschikt voor ruimtes die lastig warm te stoken zijn. Door middel van een dun metaallaagje dat nauwelijks waarneembaar is, werkt het HR++ glas. Het grootste gedeelte van het zichtbare zonlicht wordt door dit laagje doorgelaten en de warmte die dit met zich meebrengt wordt vastgehouden. De metalen coating en de lucht of het gas tussen de ruiten wordt de warmte die naar binnen straalt door de zon gereflecteerd in de ruimte. De constructie van het HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte naar binnen wordt gestraald en weinig warmte door het glas verloren gaat en dat wordt in de rest van de ruimte vastgehouden. 

Wanneer er aan zowel de binnenzijde (interieur) als aan de buitenzijde (exterieur) een doorval risico is en extra veiligheid zeer gewenst is dan adviseren wij u om te kiezen voor dubbel glas HR+++ tweezijdig gelaagd

Wat is het verschil tussen een warm edge (zwart) en aluminium afstandhouder?

Warm edge (zwarte) afstandhouders, gemaakt uit niet-metalen materialen zoals kunststof, bieden uitstekende thermische isolatie en energiebesparing in vergelijking met de traditionele aluminium afstandhouders. Deze innovatieve zwarte afstandhouders verminderen aanzienlijk warmteverlies en condensatie, wat resulteert in een comfortabeler binnenklimaat en lagere energiekosten. Aluminium afstandhouders, die nog steeds veel gebruikt worden, hebben een hogere thermische geleiding. Dit leidt tot meer warmteverlies en een verhoogde kans op condensatie.

Wanneer duurzaamheid en optimale energieprestaties uw prioriteit is, dan is de keuze voor warm edge afstandhouders snel gemaakt. Deze afstandhouders bieden niet alleen betere prestaties, maar dragen ook bij aan een milieuvriendelijkere woning. Voor gedetailleerde informatie en een uitgebreide vergelijking tussen warm edge en aluminium afstandhouders, nodigen we u uit om onze productpagina's te bezoeken.

HR++ tweezijdig gelaagd glas bestellen

Uiteraard is ons HR++ tweezijdig gelaagd glas van goed kwaliteit. Naast het leveren van kwaliteit is bij ons ook de service er omheen erg belangrijk. Om het u makkelijk te maken kunt u eenvoudig en snel HR++ 2-zijdig gelaagd glas bestellen zonder teveel handelingen hiervoor te hoeven doen.

Alle prijzen staan op de website inclusief BTW en geeft u gemakkelijk aan welk type u wilt, wat de breedte en de hoogte in millimeters moet zijn en wat de gewenste dikte van de spouw is. U kunt daarnaast kun je gemakkelijk betalen door middel van iDEAL en onze webshop is 24/7 open. Wij leveren onze producten door heel Nederland(*) en Vlaanderen en garanderen hierbij een perfecte kwaliteit. Zou u meer informatie willen of heeft u vragen over het HR glas? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31-765158083 of info@glasopmaat.be.

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4