• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Compleet beslagset voor binnendeur


Indien u een volledige beslagset zoekt voor uw glazen binnendeur, dan bent u bij Glasopmaat.be aan het goede adres. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment complete beslagsets, speciaal ontworpen voor stompe en opdek binnendeuren.

De complete beslagsets zijn verkrijgbaar in diverse vormen en verschillende finishes naar keuze.

Beslag set afgerond voor binnendeur (opdek)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk
Beslag set afgerond voor binnendeur (stomp)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk
Beslag set rechthoekig voor binnendeur (opdek)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk
Beslag set rechthoekig voor binnendeur (stomp)

€ 225,00

incl. BTW

€ 185,95 excl. BTW:
per stuk

Complete beslag sets voor glazen binnendeuren

Deze complete beslagsets zijn ideaal voor enkelwerkende binnendeuren, zoals stompe deuren en opdekdeuren die slechts naar één zijde opengaan. Elke beslagset wordt geleverd met 2 binnendeurscharnieren, een loopslot en deurkrukken voor een volledige installatie. Als u van plan bent om het bestaande beslag van uw glazen binnendeur te vernieuwen, is het belangrijk om zorgvuldig te controleren of de uitsparingen en/of boringen voor het nieuwe beslag overeenkomen met het oude beslag.  U kunt dit controleren door de technische tekeningen te vergelijken met uw huidige binnendeur.

Welk slot of scharnier past bij mijn glazen binnendeur?

Het kan gebeuren dat het scharnier aan de buitenzijde er identiek uitziet aan uw huidige scharnier, zoals eerder vermeld. Toch is vooral van belang dat de boringen in het glas overeenstemmen met de boringen van het nieuwe scharnier of slot. U vindt gedetailleerde informatie over de exacte boringen in de technische tekening bij het product op onze website. Als u twijfelt, aarzel dan niet om een foto van de huidige boring of uitsparing met ons te delen. Wij nemen graag de tijd om met u mee te kijken.

Verschillende beslagvormen glazen binnendeur

Bij Glasopmaat.be bieden we diverse beslagvormen en afwerkingen voor glazen binnendeuren aan. Een rechthoekige vorm past perfect in een strak en modern interieur, terwijl een afgeronde vorm wellicht beter tot zijn recht komt in een klassiek of landelijk interieur. De kwaliteit van alle beslagsets is hetzelfde, ongeacht de vorm of afwerking. Verkiest u een aluminium afwerking, of geeft u de voorkeur aan een RVS-effect of mat zwart? 

Een beslagset voor glazen binnendeuren bestellen

Het bestellen van uw complete beslagset is uiterst eenvoudig bij Glasopmaat.be. Voor elke set vindt u gedetailleerde informatie en een technische tekening, waardoor online bestellen bijzonder vlot gaat. Bovendien wordt uw bestelling snel verwerkt, en bieden we veilige betaalmethodes zoals Bancontact, PayPal, Creditcard of Klarna (betaling achteraf) aan.

Wenst u de scharnieren te combineren met glas? Geen enkel probleem, we hebben enkele standaardpakketten beschikbaar die u kunt bestellen. Het pakket voor een op maat gemaakte glazen opdekdeur wordt geleverd met glas op maat en bijpassend beslag. U heeft tevens de keuze uit verschillende glassoorten.

Daarnaast bieden we complete pakketten voor stompe glazen binnendeuren. Beschikt u over beperkte ruimte? Dan is de kans groot dat een op maat gemaakte glazen schuifdeur beter bij uw situatie past.

Onze adviseurs helpen graag

Heb je nog vragen over onze beslagsets of heb je andere specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch te bereiken op nummer +31 - (0)76 - 515 80 83 of via e-mail: info@glasopmaat.be

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4