• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Glazen schuifdeur op maat bestellen bij Glasopmaat.be


Ontdek onze stijlvolle glazen schuifdeuren met een strak en modern gesloten rail systeem, geheel van aluminium, RVS-effect of matzwart. Ons veelzijdige schuifsysteem kan zowel op het plafond als aan de wand gemonteerd worden. 

U kunt de glazen schuifdeur volledig naar eigen wens samenstellen met maar liefst zes verschillende glassoorten. Daarna kunt u de schuifdeur ook nog volledig personaliseren met een optioneel soft close mechanisme voor een zachte en geruisloze bediening. Kies daarnaast uit een T-greep, U-greep, komgreep of vingergat om uw glazen schuifdeur compleet te maken. 

5.3 %
Actie: Glazen schuifdeur op maat
vanaf

€ 450,00 € 475,00

incl. BTW

€ 371,90 excl. BTW:
Tip!
Zwarte schuifdeur gesloten rail en rook glas

€ 700,00

incl. BTW

€ 578,51 excl. BTW:
Schuifdeur van helder glas met gesloten rails
vanaf

€ 520,00

incl. BTW

€ 429,75 excl. BTW:
Schuifdeur van matglas met gesloten rails
vanaf

€ 705,00

incl. BTW

€ 582,64 excl. BTW:
Schuifdeur van crepi glas met gesloten rails
vanaf

€ 590,00

incl. BTW

€ 487,60 excl. BTW:
Schuifdeur chinchilla glas met gesloten rails
vanaf

€ 600,00

incl. BTW

€ 495,87 excl. BTW:
Schuifdeur mastercarre glas en gesloten rails
vanaf

€ 735,00

incl. BTW

€ 607,44 excl. BTW:
Zwarte schuifdeur gesloten rail en helder glas
vanaf

€ 670,00

incl. BTW

€ 553,72 excl. BTW:

Hoeveel kost een glazen schuifdeur met gesloten rail?

U kunt bij Glasopmaat.be al een glazen schuifdeur op maat met gesloten rail bestellen vanaf € 410,00 inclusief BTW. Dit is een zeer aantrekkelijke prijs voor een complete set, bestaande uit een gesloten schuifsysteem, een zelfklevende komgreep en 8 mm gehard veiligheidsglas op maat gemaakt. 

Indien u interesse heeft in een matzwart schuifdeursysteem met rookglas of een glazen schuifdeur van melkglas, bieden wij een andere complete set aan. Binnen de maximale maten van 1000mm x 2350mm kan de glazen douchedeur volledig op maat gemaakt worden. 

Voordelen van een glazen schuifdeur

Een glazen schuifdeur met een gesloten schuifsysteem heeft verschillende voordelen: 

 • Moderne, strakke en minimalistische uitstraling, geeft een eigentijdse draai aan uw interieur
 • Efficiënt gebruik van de ruimte, u hoeft niet na te denken over het openen van een deur
 • Stevige constructie, biedt stabiliteit en veiligheid zonder wiebelen
 • Eenvoudige reiniging, het glas is eenvoudig te reinigen met een goede glasreiniger. Het schuifsysteem
  is dicht, zo wordt voorkomen dat stof en vuil zich ophopen in de rails
 • Geruisloos, de deur loopt soepel en zonder geluid dicht d.m.v. het soft close systeem

Glazen schuifdeur plafondmontage

Ons assortiment schuifdeuren van glas is volledig aanpasbaar naar uw wensen, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel iedere ruimte. Maar wanneer kiest u nu precies voor een glazen schuifdeur met plafondmontage?

Plafondmontage van uw glazen schuifdeur is de ideale keuze wanneer er beperkte ruimte is aan de zijkant van de deur, of wanneer de muur is opgebouwd uit gipsplaten en het gebied boven de deuropening te smal is. In deze gevallen biedt plafondmontage een uitstekende oplossing. Een glazen schuifdeur met plafondmontage zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit. 

Naast de praktische voordelen, zorgt een glazen schuifdeur met plafondmontage voor een strak en moderne uitstraling die bijdraagt aan een aangename sfeer in de ruimte.

Glazen schuifdeur wandmontage

Als de ruimte boven de deuropening groot genoeg is en het plafond te hoog, biedt een wandmontage van een glazen schuifdeur de ideale oplossing. Er is echter één voorwaarde: de muur waarop het schuifsysteem wordt gemonteerd, moet stevig en robuust genoeg zijn om het gewicht van de glazen schuifdeur te kunnen dragen. 

 Bij wandmontage moet u ook rekening houden met een overlap van 50 mm aan elke zijde van de deur. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte naast de deuropening beschikbaar is. Het glas komt ongeveer 15 mm van de muur af, dus eventuele afwerkingslatten zullen daar niet tussen passen en worden het best verwijderd.

Een glazen schuifdeur op maat bestellen

Een op maat gemaakte glazen schuifdeur bestellen is bij Glasopmaat.be zeer eenvoudig. Bij de strakke breedte vult u de breedte van de opening in, wij houden dan zelf rekening met 50 mm extra overlap per zijde extra. Bij de strakke hoogte kunt u de strakke hoogte van de opening in. Afhankelijk van welke montage u kiest houden wij rekening met de juiste speling voor het glas. Bij ieder invoerveld vindt een blauw vraagteken. Onder het vraagteken vindt u extra uitleg bij elke stap. Uiteraard kunt u ook altijd onze handige instructievideo onder aan de pagina bekijken. 

Op basis van de doorgegeven afmetingen zorgen wij ervoor dat alles perfect op maat wordt gemaakt. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u toch twijfels heeft over de mogelijkheden van een glazen schuifdeur. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen waar nodig, zodat u uiteindelijk de beste oplossing vindt voor uw glazen schuifdeuren op maat!

Glazen schuifdeur op maat opmeten

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4