• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Antieke spiegel op maat


Bij deze antieke spiegels heeft het spiegelglas een behandeling ondergaan met chemicaliën, waardoor er vlekken in het spiegelglas zijn ontstaan. Door deze vlekken krijgt de spiegel een oude en verweerde uitstraling welke doet denken aan een antieke spiegel van vroeger. 

De antieke spiegel is perfect geschikt voor decoratieve doeleinden en past heel goed bij een klassieke of vintage interieur. Bovendien is het een uitstekende keuze voor gebruik in een bar, restaurant of café. Deze antieke spiegels zijn verkrijgbaar in standaard zilver en brons tint. 

Op maat gemaakte antieke spiegel

Als u op zoek bent naar spiegelglas met een antieke uitstraling, bent u bij Glasopmaat.be aan het juiste adres. Onze antieke spiegels hebben een vintage look met een willekeurig patroon dat doet denken aan vlekken in de zilveren laag. Deze antieke spiegels brengen een stukje nostalgie terug in uw interieur. 

Onze antieke spiegels zijn beschikbaar in twee kleurtinten: de traditionele zilveren spiegel en de chique antieke brons spiegel. U kunt ervoor kiezen om de antieke spiegel vrij aan te muur te hangen of er een spiegelwand mee te creëren. Ons advies is om hierbij de randen te laten slijpen. Als de antiek look spiegel in een kader wordt geplaatst kunt u ervoor kiezen om de randen onbewerkt te laten. 

Het bestellen van een antiek look spiegel is heel eenvoudig. Eerst kiest u de gewenste spiegeldikte. De spiegeldikte is afhankelijk van de grootte van de spiegels. Voor spiegels boven 1000 x 1000 mm adviseren wij u om te kiezen voor een spiegeldikte van 6mm. Vervolgens vult u de afmetingen in millimeters in en kiest u de gewenste randbewerking. Daarna kunt u de antieke spiegel eenvoudig online bestellen. 

Als u op zoek bent naar een speciale of unieke vorm voor uw spiegel, zoals bijvoorbeeld rond, ovaal of driehoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. 

Wat is de juiste dikte voor uw antieke spiegel?

Om de juiste stevigheid van een antieke spiegel op maat te kunnen garanderen hanteren wij onderstaande richtlijnen voor de juiste spiegeldikte;

 • Voor een antieke spiegel kleiner dan 1000 x 1000 mm adviseren wij u een spiegeldikte van 4 mm te kiezen
 • Voor een antieke spiegel groter dan 1000 x 1000 mm tot maximaal 2000 x 2000 mm adviseren wij u om te kiezen voor een spiegeldikte van 6 mm.
 • Bij spiegelwanden of hele grote spiegels is de spiegel(wand) opdelen in meerdere losse spiegels met een spiegeldikte van 6 mm een juiste optie. Zo wordt ook het monteren van de spiegelwand een stuk eenvoudiger.

Antiek look spiegel bestellen

Binnen onze webshop kunt u eenvoudig antiek look spiegels online bestellen. Vanuit de winkelwagen gaat u door naar de kassa waar u de factuur- en aflevergegevens invult. Voor het betalen van uw bestelling bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan zoals o.a. via een bankoverschrijving, iDeal, Bancontact, achteraf betalen via Klarna, KBC / CBC, Belfius & ING HomePay.

Onze producten kunnen wij bij u thuis of op locatie in Nederland* en Vlaanderen bezorgen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij 1 van onze afhaalpunten af te halen.

* Met uitzondering van de waddeneilanden.

Zijn er vragen of onduidelijkheden over onze antiek look spiegels? Neem dan contact op met onze specialisten via 076-515 80 83 of stuur een mail naar info@glasopmaat.be.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4