• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Grijze spiegel op maat


In ons assortiment vindt u op maat gemaakte spiegels in een grijze tint, ook wel rookglas spiegel genoemd. Grijze spiegels worden vaak gebruikt ter decoratie. Ze zijn echter minder geschikt voor dagelijks gebruik. Een rookglas spiegel is zeer decoratief, maar niet heel handig als make-up spiegel vanwege de donkere grijze reflectie.  Een gekleurde spiegel kan prima toegepast worden in trendy interieur stijlen zoals een een hotel chique interieur of een industrieel interieur.  

Grijze spiegels worden vervaardigd uit glas met een grijze kleurtoets, waar aan de achterzijde een heel dun laagje metaal wordt aangebracht. Dit laagje metaal wordt vervolgens bedekt met een verflaagje, voor een grijs gekleurde spiegel is dit meestal in een grijstint. 

Grijs getinte spiegels op maat bestellen

Van zilveren spiegels tot gekleurde spiegels met een bronzen of grijze kleurschakering, Glasopmaat.be kan dit eenvoudig aan u leveren. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte gekleurde spiegel voor in uw interieur? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de meest trendy kleuren spiegels. Met de vrijheid om zelf de tinten te kiezen, de afmetingen te bepalen, de gewenste vorm aan te geven en de afwerking van de rand te kiezen, biedt Glasopmaat.be u de kans om een spiegel te kopen die volledig aansluit bij uw wensen en wooneisen. Elke spiegel heeft unieke eigenschappen en draagt bij aan de sfeer in je interieur.

Wat is de ideale spiegeldikte voor een grijze spiegel?

Om de juiste stevigheid van een op maat gemaakte grijze spiegel te waarborgen, adviseren wij u onderstaande richtlijnen aan te houden voor de juiste spiegeldikte;

 • Voor grijze spiegel kleiner dan 1000 x 1000 mm raden wij aan te kiezen voor een spiegeldikte van 4mm.
 • Voor een grijze spiegel op maat groter dan 1000 x 1000 mm adviseren wij u om te opteren voor een spiegeldikte van 6mm.
 • In het geval van spiegelwanden of zeer grote spiegels is het raadzaam om de spiegel(wand) op te delen in meerdere afzonderlijke spiegels met een spiegeldikte van 6 mm. Dit maakt de montage van de spiegelwand makkelijker.

Grijze spiegel in een andere vorm?

Als u een gekleurde grijze spiegel wilt bestellen in een andere vorm dan de standaard rechthoekige of vierkante vorm, bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze grijze spiegels kunnen volledig op maat worden vervaardigd in (bijna) elke gewenste vorm.

Een ronde grijze spiegel kan al volledig op maat worden besteld via onze webshop. Voor andere vormen, zoals een driehoekige spiegel, een gebogen spiegel of een grijze spiegel met een schuine zijde, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Wij stellen met plezier een vrijblijvende offerte op voor uw ideale spiegel.

Grijze spiegels op maat bestellen

Grijze spiegels worden bij Glasopmaat.be op maat gemaakt en zijn van sterke kwaliteit. U kunt in onze webshop kiezen voor de juiste spiegeldikte en hier meteen de maten voor de spiegel opgeven. U kunt bestellen zonder eerst een offerte vooraf. U kunt aangeven of u wel of geen randafwerking wilt. Wilt u de spiegel bijvoorbeeld standaard laten slijpen? Of wilt u een schuine decoratieve rand aan de spiegel? Bij ons is het allemaal mogelijk!  

Bestellen kan zeven dagen per week makkelijk en snel online.  Betalen kan op diverse manieren, namelijk met iDeal, via een overboeking en via Mister Cash. Wij leveren bestellingen door heel Vlaanderen en Nederland*. Plaatst u een bestelling van €500,- of hoger dan zijn de verzendkosten gratis. Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dit kan altijd bij één van onze afhaaladressen. Vragen of advies nodig? U kunt telefonisch contact opnemen via 0031 76 515 80 83 of mailen naar info@glasopmaat.be.

* Behalve de Waddeneilanden.

Bekijk hier het verschil tussen een gekleurde spiegel en een heldere spiegel

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4