• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Isolatieglas HR++ bestellen


Isolatieglas HR++ isoleert perfect warmte en geluid. De dubbele beglazing zorgt ervoor dat de warmte die de zon naar binnen straalt, wordt binnengehouden in de ruimte. Er zijn verschillende soorten isolatieglas die er allemaal bekend staan om warmte erg goed vast te houden. De ruimte (spouw) welke tussen de beglazing van HR++ glas zit, zorgt ervoor dat geluid goed wordt geïsoleerd en u geen last heeft van de buitenwereld. Bij ons stelt u zelf uw gewenste HR++ dubbel glas eenvoudig samen.

Welke soorten isolatieglas zijn er?

Onder isolatieglas vallen een aantal glassoorten met ieder hun eigen voordelen. Isolatieglas HR++  is het meest voorkomende isolatieglas met een spouwruimte voorzien van argongas. Naast isolatieglas HR++ is er ook nog isolerende beglazing met aan één zijde gelaagd glas of aan twee zijdes gelaagd glas. Als er sprake is van veel ramen op het zuiden of westen dan kan zonwerend glas een oplossing zijn. Zonwerend, of warmtewerend, glas houdt het zonlicht voor een groot deel buiten en houdt de warmte binnen in de winter. 

Voor de meeste nieuwbouw woningen of bij het plaatsen van nieuwe kozijnen is het ook mogelijk om driedubbel glas te gebruiken. Triple HR+++ glas heeft de hoogte isolatiewaarde, maar past door de totale glasdikte niet in ieder kozijn. Isolatieglas HR++ is daarom de meest voorkomende glassoort en volledig op de juiste dikte samen te stellen. 

Wat is de werking van isolatieglas HR++?

HR glas kan gebruikt worden voor verschillende soorten doeleinden en is erg sterk. Het kan dus verschillen in welke ruimtes HR glas gebruikt wordt. HR glas kan in luidruchtige ruimtes goed functioneren als geluidsdemper zodat het geluid dat binnen in de betreffende ruimte gemaakt wordt niet of nauwelijks aan de buitenkant te horen is. HR glas is ook erg geschikt voor ruimtes die moeilijk warm te stoken zijn. Dit komt namelijk door een dun metaallaagje dat nauwelijks waarneembaar is. Het grootste gedeelte van het zichtbare zonlicht wordt door dit laagje doorgelaten en de warmte die dit met zich meebrengt wordt vastgehouden. De metalen coating en de lucht of het gas tussen de ruiten wordt de warmte die naar binnen straalt door de zon gereflecteerd in de ruimte. De constructie van het HR glas zorgt ervoor dat de warmte naar binnen wordt gestraald en weinig warmte door het glas verloren gaat en dat wordt in de rest van de ruimte vastgehouden.

Isolatieglas HR++ bestellen

Bij Glasopmaat.be kunt u heel eenvoudig isolatieglas online bestellen. U kiest eerst de gewenste opbouw van het glas en vult daarna de gewenste breedte en hoogte van het glas in. U dient hierbij rekening te houden met voldoende speling en eventuele ruimte voor beglazingsband. 
Naast de kwaliteit van het HR++ glas dat wij hebben, is bij ons ook de service er omheen erg belangrijk. Het is mogelijk om HR++ glas bij u thuis of op locatie in Nederland* en Vlaanderen te bezorgen. Isolatieglas HR++ kan eventueel ook afgehaald worden bij ons afhaalpunt in Oosterhout (NB) in Nederland.

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Als er nog onduidelijkheden of vragen zijn over het dubbel glas op maat kunt u contact met ons opnemen via +31-765158083 of info@glasopmaat.be.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4