• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Douchestrips voor de onderkant van de douchedeur

Als uw douchedeur strip aan de onderkant vervangen moet worden bent u bij Glasopmaat.be aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse douchedeur strips voor de onderzijde van uw douchedeur met een glasdikte van 6mm, 8mm, 10mm en 12 mm. Zo hebben wij onder andere douchestrips met een lekdorpel, met een inkortbare lip,  transparante lekdorpels en douchestrips met een bolle lekdorpel. Naast deze douchestrips vindt u bij ons ook douchedeur strips voor de zijkant van de deur en magneetstrips voor uw douchecabine. Voorkom ook het lekken van water onder uw glazen douchedeur en bekijk snel ons ruime assortiment. 

Een douchedeur strip aan de onderkant vervangen

Voor het vervangen van een douchestrip is het van belang dat u de oude douchestrip voorzichtig verwijderd van de glazen deur. Daarna maakt u het gedeelte waar de douchestrip heeft gezeten goed schoon en vrij van kalk. U kunt uw douchedeur goed fris en schoon maken met onze reinigingspasta. Bescherm daarna uw douchedeur met de glascoating om het glas langer fris en kalkvrij te houden. Als dit goed droog is kunt u de douchestrip vanaf de onderzijde van de deur voorzichtig op de douchedeur schuiven. Vanaf de zijkant van de douchedeur is het vrij lastig om de douchestrip er op te schuiven, dit gaat meestal vrij stroef.

Douchedeur strip voor een kwartronde douchecabine

De normale douchedeur strips zijn gemaakt van stug kunststof waardoor deze niet gebogen kunnen worden. Voor het vervangen van een kwartronde douchestrip is het van belang dat de radius van uw glazen douchedeur of douchecabine overeen komt met de radius van de kwartronde douchestrip in onze webshop. Wij hebben twee onderstrips voor een kwartronde douchedeur beschikbaar, namelijk een kwartronde douchestrip met middenlip en een kwartronde douchestrip met bolprofiel.

Douchestrips voor de onderzijde van de douche bij Glasopmaat.be

Een douchestrip van Glasopmaat.be is gegarandeerd van goede kwaliteit.  Het bestelproces is eenvoudig en werkt snel. U kiest de gewenste douchestrip voor de onderzijde en geeft aan voor welke glasdikte de douchestrip moet zijn. U ziet hierna direct de prijs inclusief BTW en kunt op diverse manieren betalen. Zo kunt u betalen met iDeal, via een overboeking en via Mister Cash. Glasopmaat.be levert door heel Vlaanderen en Nederland*. Plaatst u een bestelling van € 500,- of hoger dan bezorgen wij een bestelling gratis. De producten worden binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.  U kunt er ook voor kiezen een bestelling af te halen bij één van onze afhaaladressen.

Heeft u vragen of advies nodig? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0031 76 515 80 83 of mailen naar info@glasopmaat.be.

* Behalve de Waddeneilanden.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4