• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Magneetstrips voor douchedeur of douchecabine


In ons assortiment vindt u diverse magneetstrips om uw hoekdouche of douchecabine waterdicht af te sluiten. Zoals een douchestrip met magneetsluiting in een hoek van 90º of een dubbelzijdige douchestrip met magneetsluiting in lijn. De douchestrips met magneetsluiting in ons assortiment zijn geschikt voor glasdiktes van 6mm tot en met 12mm. Naast magneetstrips vindt u bij ons ook bijpassende douchedeur strips voor de onderzijde of douchedeur strip voor aan de zijkant van een douchedeur. Bekijk snel ons ruime assortiment!

Magneetprofiel van uw douchedeur vervangen

Ook magneetprofielen worden na verloop van tijd vies en zullen door kalkaanslag en zeepresten gaan verkleuren. Het schoonmaken van de magneetstrips is zeer lastig en haast onmogelijk. Bespaar uzelf veel tijd en frustratie door de magneetstrips op tijd te vervangen. Al onze magneetstrips zijn universeel en daardoor niet merk gebonden.De magneetstrips zijn leverbaar voor verschillende glasdiktes zoals 6mm, 8mm, 10mm en 12 mm. Niet iedere deur is even lang. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om de magneetstrip in verschillende lengtes te bestellen, zoals 2010mm, 2200mm en 2500mm.

Magneetstrip op maat maken

Onze douchestrips met magneetsluiting zijn universeel en passen daardoor op (bijna) iedere glazen douchedeur. In onze webshop vindt u een aantal standaard lengtes. U kiest voor de lengte welke het dichtst bij uw glazen douchedeur in de buurt komt. U kunt zelf eenvoudig het magneetprofiel op de gewenste maat maken met een fijn ijzerzaagje. Meet hiervoor de lengte van de douchedeur goed op en teken de juiste lengte af op het magneetprofiel. Daarna zaagt u het profiel af op de juiste lengte. Als er een klein zaagrandje onstaat na het zagen kunt u dit voorzichtig weghalen met een fijn schuurpapiertje.

Magneetstrip bestellen bij Glasopmaat.be

Een magneetstrip van Glasopmaat.be is gegarandeerd van goede kwaliteit.  Het bestelproces is eenvoudig. U kiest de gewenste magneetstrip en geeft aan voor welke glasdikte de magneetstrip moet zijn. U ziet hierna direct de prijs inclusief BTW. Betalen kan bij ons op diverse manieren zoals met iDeal, via een overboeking en via Mister Cash. Glasopmaat.be levert door heel Vlaanderen en Nederland*. Plaatst u een bestelling van €500,- of hoger dan bezorgen wij een bestelling gratis. De producten worden binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.  U kunt er ook voor kiezen een bestelling af te halen bij één van onze afhaaladressen.

Heeft u vragen of advies nodig? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0031 76 515 80 83 of mailen naar info@glasopmaat.be. Ook kunt u onze klantenservice pagina bekijken.

* Behalve de Waddeneilanden.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4