• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Glazen douchedeur op maatOm de badkamer mooi en strak er uit te laten zien kiezen steeds meer mensen voor een op maat gemaakte glazen douchedeur. Bij Glasopmaat.be is het mogelijk om verschillende soorten douchedeuren op maat te bestellen. Voor alle douchedeuren wordt standaard 8mm gehard veiligheidsglas gebruikt met daarbij een keuze uit verschillende glassoorten zoals een douchedeur met helder glas, een douchedeur met mat glas (acide) of een zwarte douchedeur met rookglas

Wat dacht u van een douchedeur met geribbeld glas voor een vintage look? Kiest u voor schoonmaak gemak dan past een  douchedeur met anti-kalk coating helemaal binnen uw wensen. 

Andere glassoorten die wij kunnen leveren zijn o.a. chinchilla glas, crepi glas en master-carre glas. Tevens kunnen wij het glas ook voorzien van een privacy strook / schaamstrook door het glas gedeeltelijk mat te zandstralen. Mocht u hier in geïnteresseerd zijn, dan kunt u via e-mail hier een offerte voor opvragen. 


Wat kost een douchedeur van glas op maat?

U kunt bij Glasopmaat.be een douchedeur op maat kopen vanaf € 235,00, inclusief topkwaliteit glasbeslag. Alle glazen douchedeuren worden gemaakt van 6mm of 8 mm dik gehard veiligheidsglas en kunnen worden toegepast in verschillende doucheopstellingen zoals een douchedeur in een nis. Wilt u een glazen douchedeur volledig op maat samenstellen naar wens? U kunt dan gebruik maken van de handige douchedeur configurator. In onze online shop heeft u een ruime keuze aan scharnieren en deurknoppen / deurgrepen in glans chroom, inox look, goud messing en mat zwart.

Glazen douchedeur op maat bestellen

Bij Glasopmaat.be is het bestelproces is heel eenvoudig. U kiest de glazen douchedeur, glazen douchecabine of glazen douchewand naar wens en vult daarna de afmetingen in. Hierna geeft u uw verdere voorkeuren en wensen aan. Vervolgens ziet u direct de totaalprijs en kunt u de bestelling afronden. Het betalen kan direct via MisterCash of iDeal of op een later moment via Bankoverschrijving. De glazen douchedeuren worden door heel Nederland en Vlaanderen geleverd met special glasvrachtwagens. Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling bij één van onze afhaalpunten af te halen. 

Via onze webshop kunt u verschillende glazen douchedeuren eenvoudig uitkiezen en volledig op maat bestellen. De deuren variëren van een standaard deur, tot een douchedeur met antikalk coating of eventueel mat glas met beslag in chroom, inox-look, zwart of messing.Wanneer uw wensen anders zijn dan onze standaard uitvoeringen, kunt u via de mail een offerte opvragen.

Heeft u vragen of speciale wensen?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft of advies wenst. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur en op vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uur op 0031 76 515 80 83. Ook kunt u mailen naar info@glasopmaat.be
 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4