• Deskundig advies
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment

Glazen douchedeur op maatOm de badkamer mooi en strak er uit te laten zien kiezen steeds meer mensen voor een op maat gemaakte glazen douchedeur. Bij Glasopmaat.be is het mogelijk om verschillende soorten douchedeuren op maat te bestellen. Standaard gebruiken wij voor onze douchedeuren 8mm helder gehard veiligheidsglas en 8mm mat (acide) gehard veiligheidsglas. Daarnaast kunnen wij ook een douchedeur met anti-kalk coating leveren.
Andere glassoorten die wij kunnen leveren zijn chinchilla glas, crepi glas en master-carre glas. Tevens kunnen wij het glas ook voorzien van een privacy strook / schaamstrook door het glas gedeeltelijk mat te zandstralen. Mocht u hier in geïnteresseerd zijn, dan kunt u via de mail hier een offerte voor opvragen.

Glazen douchedeur op maat bestellen

Het bestelproces is heel eenvoudig. U kiest de glazen douchedeur, glazen douchecabine of glazen douchewand naar wens en vult daarna de afmetingen in. Hierna geeft u uw verdere voorkeuren en wensen aan. Vervolgens ziet u direct de totaalprijs en kunt u de bestelling afronden. Het betalen kan direct via MisterCash of iDeal of op een later moment via Bankoverschrijving. De glazen douchedeuren worden door heel Nederland en Vlaanderen geleverd met special glasvrachtwagens. 
Daarnaast is het ook mogelijk om uw bestelling bij één van onze afhaalpunten af te halen. Naast douchedeuren hebben wij ook een ruim assortiment van glazen douchewanden, glazen douchecabines, stabilisatiestangen, montage profielen, glasklemmen, douchescharnieren en doucheknoppen/grepen. Alles om ervoor te zorgen dat uw glazen douchedeur op maat volledig naar wens is. Wanneer uw wensen anders zijn dan onze standaard uitvoeringen, kunt u via de mail een offerte opvragen.

Glazen douchedeur op maat bestellen

Via onze webshop kunt u glazen douchedeuren eenvoudig uitkiezen en volledig op maat te bestellen. Onderstaande glazen douchedeuren kunt u vinden op onze website:
  • Actie douchedeur (scherp geprijsd 

Vragen of special wensen?

Uiteraard staan wij voor u klaar als u vragen heeft of advies wilt. Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur en op vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uur op 0031 76 515 80 83. Ook kunt u mailen naar info@glasopmaat.be
  • Deskundig advies
  • Klantbeoordeling: 9,2
  • Scherpe prijzen
  • Ruim assortiment