• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Beloopbaar glas op maat bestellen

Een trendy en luxueus product als beloopbaar glas is zowel buiten als binnen geschikt om toe te passen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld beloopbaar glas voor een vide, hal of trap. Beloopbaar glas kan ook buiten of op het dakterras worden gebruikt.  

Wat is beloopbaar glas?

Beloopbaar glas, zoals de naam al doet vermoeden, is geschikt om op te lopen en te staan. Dit loopglas valt onder de groep veiligheidsglas en is opgebouwd uit 2 lagen enkel glas en 1 toplaag van gehard veiligheidsglas die aan elkaar zijn gelamineerd met verschillende lagen folie (PVB folie). De folies houden het geheel aan elkaar als het glas bij een breuk enkel zou barsten, dezelfde eigenschap als gelaagd glas of gehard gelaagd glas

Welke glasdikte voor beloopbaar glas?

Beloopbaar glas is beschikbaar vanaf 25mm tot 49mm. De dikte van het beloopbaar glas is o.a. afhankelijk van factoren zoals de afmetingen, de constructie, de situatie, de manier van bevestigen en het draagvermogen van de constructie. Om. de juiste glasdikte te bepalen adviseren wij u om dit te laten doorberekenen door een bouwkundig ingenieur of constructeur. 

Wat kost beloopbaar glas op maat?

U kunt bij ons beloopbaar glas kopen vanaf € 660,00 per vierkante meter. Dit bedrag is voor 25 mm glasdikte en inclusief BTW. Afhankelijk van de toepassing is ons advies om het plaatsen van beloopbaar glas door een gespecialiseerd bedrijf uit te laten voeren. Iedere toepassing of situatie waar beloopbaar glas wordt toegepast is anders, erkende glaszetter kan dit voor u verzorgen. 

Voor een dakterras of daklicht is ondersteuning aan alle vier de zijdes een eis, waarbij de glasplaat aan iedere zijde minimaal vijf centimeter op de constructie zal moeten rusten. 

Beloopbaar glas kopen

Het is bij ons zeer gemakkelijk om online beloopbaar glas te bestellen. Na een keuze gemaakt te hebben tussen de verschillende diktes geeft u de breedte en hoogte op. Beloopbaar glas is altijd voorzien van geslepen randen rondom (Plat poly).

Het is meteen zichtbaar wat de prijs van het beloopbaar glas is, zowel inclusief BTW als exclusief BTW. Hierdoor staat u achteraf niet voor verrassingen. U kunt wanneer u het loopglas aan de winkelwagen toevoegt doorgaan naar de kassa waar u de factuur- en aflevergegevens invult.
Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan voor het betalen van uw bestelling zoals o.a. via een bankoverschrijving, iDeal, Bancontact, achteraf betalen via Klarna, KBC / CBC, Belfius & ING HomePay.

Het beloopbaar glas kunnen we bij u thuis of op locatie in Vlaanderen en Nederland* bezorgen. Het is eventueel mogelijk om uw bestelling bij af te halen bij één van onze afhaalpunten.

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Als er nog onduidelijkheden of vragen zijn over de glazen tafelbladen kunt u contact met ons opnemen via +31-765158083 of info@glasopmaat.be.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4