• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Glasklemmen voor buiten


Glasklemmen voor buiten zijn uitstekend rondom het huis te gebruiken voor bijvoorbeeld een glazen windscherm, glazen balustrade of glazen balkonhek. Doordat de klemmen van INOX zijn hoeft u zich geen zorgen te maken dat de klem zijn kwaliteit verliest bij slecht weer. Voor deze glasklemmen zijn geen uitsparingen benodigd. Voor extra veiligheid kunt u nog optioneel kiezen voor een zekeringsstift of zekeringsplaat.

Glasklem DB-15

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Glasklem DV-15

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Glasklem FB-15

€ 23,50

incl. BTW

€ 19,42 excl. BTW:
per stuk
Glasklem FV-15

€ 22,00

incl. BTW

€ 18,18 excl. BTW:
per stuk

Zelf een balustrade maken met glasklemmen

Bij Glasopmaat.be vindt u een selectie balustrade glasklemmen voor buiten, ontworpen voor diverse toepassingen. Door de glasklemmen te combineren met gehard gelaagd veiligheidsglas kunt u zelf aan de slag om een stijlvolle (en veilige) balustrade te plaatsen. Onze glasklemmen voor balustrades zijn eenvoudig te kiezen aan de hand van de type staander/buis u gaat gebruiken. Gaat u de glasklemmen monteren op een vlakke buis dan kunt u kiezen voor het type DV of FV. Bij montage op een ronde buis zijn de DB en FB geschikt.

Belangrijk om te weten is de glasaftrek. Bij iedere glasklem vindt u een technische tekening waar aangegeven staat wat de glasaftrek is voor de glasklemmen. U brengt aan beide zijdes en eventueel onderzijde de glasaftrek in mindering op de strakke afmeting. Onze glasklemmen voor balustrades zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal (RVS) en hierdoor speciaal geschikt voor montage buiten.

Wat is een zekeringsstift bij balustrade klemmen?

Bij kleine en lichte glaspanelen voor een balustrade of balkonhek is een zekeringsstift en de daarbij behorende boring in het glas niet noodzakelijk. Het glas kan goed in de glasklemmen vastgezet worden met behulp van schroeven. Zodra het groter en zwaarder glas betreft is het niet meer mogelijk om enkel met klemmen vast te zetten, het glas kan dan naar beneden zakken door het gewicht.

Bij grotere balustrades adviseren wij om het glas te voorzien van boringen en een zekeringsstift toe te passen zodat het glas niet zal gaan zakken. Liever geen boring? Door een zekeringsplaatje onder in de glasklem te plaatsen voorkomt u ook het zakken van het glas. Het zekeringsplaatje is optioneel en kunt u niet via de website bestellen.

Liever een minimalistische glazen balustrade?

Zoveel mensen, zoveel wensen dit geldt natuurlijk ook voor glazen balustrades. Via de website kunt u enkel glasklemmen bestellen, maar mocht u op zoek zijn naar een balustrade voor buiten met profielen of zo minimalistisch mogelijk dan hebben wij daar passende oplossingen voor. Wij geven u graag meer informatie en denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.

Glasklemmen voor buiten balustrade bestellen bij Glasopmaat.be

Via onze webshop kunt u snel en eenvoudig de gewenste glasklemmen voor een balustrade of balkonhek buiten bestellen. Kies de juiste glasklem en let hierbij op de vlakke achterzijde of ronde achterzijde. Besteld u gelijk ook bijpassend glas mee? Geef bij de glasklem aan of er een zekeringsstift meegeleverd moet worden. Wij houden zullen dan contact met u opnemen voor de posities van de boringen in het glas.

Naast glasklemmen voor buiten leveren wij ook glasklemmen voor binnen of glasklemmen voor de badkamer, voor verschillende toepassingen en diktes. Ook hier zijn diverse soorten en maten van leverbaar.

Uw bestelling kunt u direct online betalen via iDeal, Bancontact, Creditcard, PayPal of achteraf betalen via Klarna. Heeft u nog vragen over balustrades, glasklemmen voor buiten of het plaatsen van een bestelling? Neem gerust contact met ons op via +31 – (0)76 515 80 83 of info@glasopmaat.be.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4