• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Automatische schuifdeur


Bij Glasopmaat.be is het nu mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijke prijs een op maat gemaakte glazen automatische schuifdeur in uw huis of bedrijf te plaatsen. Dankzij het baanbrekende en innovatieve elektromagnetische aandrijfsysteem krijgen glazen schuifdeuren een compleet nieuwe dimensie. De smalle en elegante rail van dit schuifsysteem zorgt niet alleen voor een moeiteloze doorgang naar andere ruimtes, maar voegt ook wat stijl toe. 

Het volledige schuifsysteem, inclusief profielen en duurzame kunststof rollen, garandeert een fluisterstille werking en vraagt nauwelijks onderhoud. De installatie van deze automatische schuifdeur verloopt heel eenvoudig en biedt plug-and-play gebruiksgemak. 

U kunt de automatische schuifdeur bedienen via een app en optioneel via een aanraakscherm, bewegingssensor of afstandsbediening. Deze elektromagnetische schuifdeur beschikt over fail-safe technologie, waardoor zelfs bij een stroomonderbreking het openen en sluiten van de deur mogelijk blijft.

Automatische schuifdeur helder glas met gesloten rails
vanaf

€ 1.950,00

incl. BTW

€ 1.611,57 excl. BTW:

Hoeveel kost een automatische schuifdeur?

Bij Glasopmaat.be kunt u al een complete glazen schuifdeur met elektromagnetische schuifsysteem bestellen vanaf € 1950,00 incl. BTW. Maar ook voor schuifdeuren zonder een automatisch schuifsysteem hebben wij volledige pakketten in ons aanbod, zoals een glazen schuifdeur met gesloten rail.

Dit stijlvolle  en strakke schuifsysteem kan volledig op maat worden besteld en laat zich uitstekend combineren met verschillende glassoorten. Als u eerder op zoek bent naar een glazen schuifdeur met een industrieel uiterlijk, dan zou de glazen schuifdeur met open rail wel eens beter bij uw wensen kunnen aansluiten.  


Waar kan ik een automatische schuifdeur plaatsen?

Een automatische schuifdeur kan eenvoudig als tussendeur in een woning geplaatst worden, denk hierbij aan een deur tussen keuken en woonkamer zodat u met vrije handen door kunt lopen. Door de geruisloze werking kan een schuifdeur ook tussen slaapkamer en overloop geplaatst worden. 

Door de stevigheid, veiligheid en duurzaamheid van het schuifsysteem kan de automatische schuifdeur ook geplaatst worden in een praktijkruimte of kantoorruimte.  

Hoe werkt de bediening van de automatische schuifdeur? 

Het openen van de automatische schuifdeur gaat heel eenvoudig! Met een handige app kan de deur altijd op een afstand worden geopend en gesloten. Naast de app is er ook een handige touchscreen (optioneel) of bewegingssensor (optioneel) beschikbaar.  

Wilt u de deur in een kantoorruimte of praktijk gebruiken dan kan de afstandsbediening (optioneel) ook handig zijn om mensen vanaf een afstandje naar binnen te laten. Uw medewerkers hoeven dan niet zelf de app te installeren. 

Automatische schuifdeur plaatsen

Als webshop ligt onze focus bij het leveren van het glas en het schuifsysteem, wij hebben dan ook geen montagedienst om de schuifdeur bij u te plaatsen. Gelukkig is er een handig instructievideo beschikbaar hoe u het systeem zelf eenvoudig kunt plaatsen. Een beetje handig iemand kan deze klus zelf aanpakken of door een ander handig persoon laten aanpakken. 

Voor het plaatsen van een elektromagnetische schuifdeur is toevoer van stroom wel van belang. Wij raden u aan om dit door een professional te laten uitvoeren. Het plaatsen van de glazen schuifdeur gaat ook beter als dit door twee personen wordt gedaan.  

Alle voordelen van een automatische schuifdeur 

 • Simpele, snelle installatie. Hoogteverstelling +/- 3 mm
 • Een universeel schuifsysteem voor volledig glazen deuren van 8-10 mm glasdikte
 • Deurgewicht tot 100 kilogram
 • Beschikbaar voor een deurbreedte vanaf 730mm
 • Enkelvoudig systeem raillengte vanaf 1400mm
 • Functionele vloergeleider
 • Stijlvol door de kleine afstand tussen de deur en rails (kleine opening)
 • Kan ook toegepast worden voor houten deuren

Een automatische glazen schuifdeur bestellen

Bij Glasopmaat.be is naast de kwaliteit van het glas en glasbeslag dat wij u aanbieden ook de service er omheen erg belangrijk. Bij ons is het mogelijk om eenvoudig en snel een automatische schuifdeur te bestellen zonder te veel handelingen te hoeven doen.

Uw glazen schuifdeur kunnen wij bij u thuis of op locatie in Nederland* en Vlaanderen bezorgen met speciaal glastransport. Eventueel is het ook mogelijk om de bestelling bij ons afhaalpunt in Oosterhout (Nb) of Erembodegem (B) af te halen. 

Voor meer informatie over deze automatische schuifdeur of een van onze andere schuifdeuren, neem gerust telefonisch contact op of stuur een email naar 
info@glasopmaat.be. Onze medewerkers helpen u graag verder!

*Behalve de Waddeneilanden

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4