• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Ventilatieroosters op maat


Als de lucht om wat voor reden dan ook is verontreinigd of vervuild is er ventilatie of luchtverversing om de lucht in een ruimte te vervangen. Het vervangen van de lucht kan op een mechanische of natuurlijke manier gebeuren. Door koolzuurgas, vocht en verontreiniging af te voeren en verse lucht aan te voeren wordt ventilatie noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat in ruimten waar mens of dier verblijven. De luchtverontreiniging kan van verschillende aard zijn (bijvoorbeeld sigarettenrook, bacteriën en schimmelsporen, koken, stof, slapen). Het hangt van de productie van vocht, koolstofdioxide en de aard van de verontreiniging, het aantal mensen of dieren in een ruimte af wat de noodzakelijke hoeveelheid te verversen is. Er gelden voor scholen, kantoren, ziekenhuizen en woningen daarom verschillende normen. In België is sinds het EPB-decreet de ventilatie onderworpen aan normen in Nederland stelt het Bouwbesluit per gebruiksfunctie de normen.

Ventilatierooster Renson FlexAir
vanaf

€ 117,15

incl. BTW

€ 96,82 excl. BTW
per mtr
Ventilatierooster Renson Junior 150 (Design)
vanaf

€ 125,95

incl. BTW

€ 104,09 excl. BTW
per mtr

In ons assortiment zijn diverse soorten ventilatieroosters te vinden. Hierbij kunt u denken aan thermisch geïsoleerde draaiventilatieroosters, thermisch geïsoleerde klepventilatieroosters en toproosters voor onzichtbare plaatsing. Er is voor iedereen een perfect ventilatierooster te vinden dankzij ons ruime assortiment. Wij kunnen naast de ventilatieroosters van Renson ook roosters van Ducoton en Aralco leveren.

Natuurlijke ventilatieroosters bij Glasopmaat.be

Via roosters in ramen en gevels, via geopende ramen of af- en toevoerkanalen vindt natuurlijke ventilatie plaats. Het is mogelijk de natuurlijke ventilatie naar behoefte te regelen door het meer of minder openen of sluiten van deze roosters en ramen. Deze methode is nog steeds de meest gezonde manier omdat de verse lucht rechtstreeks in de leefruimtes wordt toegevoerd. Dit systeem verbruikt geen elektrische energie en heeft dus ook een positieve invloed op de EPC-berekeningen.

U bestelt gemakkelijk en snel online bij ons. U kunt veelal kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden, kleuren en afwerking. Alle specificaties staan bij de producten vermeld. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan voor het betalen van uw bestelling zoals o.a. via een bankoverschrijving, iDeal, Bancontact, achteraf betalen via Klarna, KBC / CBC, Belfius & ING HomePay. Wij leveren in heel Nederland(*) en in Vlaanderen. Bij een bestelling van € 500,- of hoger betaalt u geen verzendkosten.

Zou u meer informatie willen of heeft u vragen over het dubbel glas? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31-765158083 of info@glasopmaat.be.

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4