• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Spiegelverwarming bestellen


Een slimme en praktische oplossing om condensatie tegen te gaan is een spiegelverwarming achter een mooie spiegel op maat te plaatsen. De spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel in de badkamer tijdens het douchen niet beslaat. 

Heeft u liever een ronde spiegel op maat? Bij een ronde spiegel kan ook een spiegelverwarming worden gebruikt. Omdat de spiegel wordt verwarmd tot ± 40°C zal de warmte en het vocht geen grip krijgen op de spiegel. De spiegel kan na het douchen gewoon worden gebruikt.

Houd de badkamerspiegel condensvrij met een spiegelverwarming

Om Bij Glasopmaat.be kunt u een zelfklevende spiegelverwarming op maat bestellen in diverse afmetingen. Deze  spiegelverwarming kan eenvoudig op het lichtnet worden aangesloten via een vaste verbinding, dus zonder stekker. Door de aansluiting via een lichtschakelaar wordt onnodig energieverbruik voorkomen. Een spiegelverwarming voorkomt condensatie en mist waardoor de warmte en het vocht geen grip krijgt.  Zo kan de spiegel na het douchen gemakkelijker gebruikt worden en draagt een spiegelverwarming bij aan een schone en hygiënische badkamer. 

De spiegelverwarming is beschikbaar in verschillende maten. Aan de achterkant van de spiegelverwarming is een zelfklevende laag waardoor de verbinding eenvoudig aan de spiegel te plakken is. De spiegelverwarming is energiezuinig en heeft de benodigde CE normering.

Eenvoudige montage van de spiegelverwarming

Het installeren van onze spiegelverwarming is vrij simpel en kan eenvoudig worden uitgevoerd door een handige klusser. De zelfklevende spiegelverwarming kan zonder moeite worden aangebracht achter zowel bestaande als nieuwe spiegels, zolang er maar een stroomaansluiting beschikbaar is.

Belangrijk om te weten is dat de zelfklevende spiegelverwarming uitsluitend geschikt is voor gebruik met gewone spiegels. Veiligheidsspiegels zijn niet compatibel vanwege de folie aan de achterzijde.

Voor optimale prestaties van de spiegelverwarming raden wij aan om deze te combineren met een blind spiegelophangsysteem (type ED-16G en type ED-26G). Dit systeem creëert ruimte achter de spiegel, waardoor de spiegelverwarming efficiënt warmte kan afgeven. Bij het aanbrengen van de plakelementen is het belangrijk om te voorkomen dat deze in contact komen met de spiegelverwarming. In onze handige instructievideo wordt uitgelegd hoe u de spiegel met spiegelverwarming veilig kunt monteren.

Onze spiegelverwarming is speciaal ontworpen voor gebruik in badkamers en andere vochtige ruimtes. Ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en Europese standaarden, en zijn voorzien van een CE-normering. Met onze spiegelverwarming kunt u veilig genieten van een condensvrije badkamerspiegel.

Het bestellen van een spiegelverwarming op maat

Het bestellen van een spiegelverwarming bij Glasopmaat.be is zeer eenvoudig. Via onze website kunt u online de gewenste afmeting selecteren. Doorgaans is het voldoende om ongeveer de helft tot twee derde van de spiegel te bedekken met de verwarming. Zo is er nog ruimte voor een eventueel blind spiegelophangsysteem. 

Na het kiezen van de gewenste afmetingen wordt de prijs direct weergegeven. De prijs wordt zowel inclusief als exclusief BTW getoond, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Vervolgens kunt u het product aan de winkelwagen toevoegen. Bij de kassa vult u de factuur- en aflevergegevens in. Bij Glasopmaat.be bieden wij verschillende metaalmogelijkheden aan, zoals via een bankoverschrijving, iDeal, Bancontact, achteraf betalen via Klarna, KBC/CBC, Belfius en ING HomePay.

Onze producten kunnen bij u thuis of op locatie in België en Nederland* worden bezorgd. Het is eventueel ook mogelijk om uw bestelling bij af te halen bij één van onze afhaalpunten.

* Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Zijn er vragen of onduidelijkheden over onze spiegelverwarming? Neem dan contact op met onze specialisten via +31-76 515 80 83 of stuur een mail naar info@glasopmaat.be.

Hoe kunt u eenvoudig een spiegelverwarming monteren?

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4