• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Gekleurde keuken spatwand helder glas

€ 221,90

incl. BTW
€ 183,39 excl. BTW:
mm
mm
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip
Spiegels10 werkdagen
Douche-  / binnendeuren 10 werkdagen
Legplanken / tafelbladen 10 werkdagen
Los gehard glas 10 werkdagen
Glas met facet +1 week extra
Dubbel glas 10-12 werkdagen
Zwarte spouw 6mm +2 weken extra
Triple glas 12-15 werkdagen
Zonwerend glas30 werkdagen
Enkel glas 10 werkdagen
Gelaagd glas 10-12 werkdagen
Gehard-gelaagd glas 15-20 werkdagen
Confrontatiespiegels 15 werkdagen
Veiligheidsspiegels 10 werkdagen
Draadglas 10 werkdagen
Spatwanden (gekleurd) 15 werkdagen
Voorzetramen 40 werkdagen
Losse producten (geen glas) 2-3 werkdagen


Let op: Bovengenoemde levertijden zijn ter indicatie! Rondom feestdagen, tijdens vakantieperiodes en in de maanden December en Januari kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk, gelieve hier rekening mee te houden. Bij losse producten kan het voorkomen dat deze niet op voorraad zijn. Voor een actueel inzicht in de levertijd, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.
Productinformatie "Gekleurde keuken spatwand helder glas"

Bestel hier eenvoudig een gekleurde spatwand op maat van helder glas.

Een glazen spatwand geeft de keukenwand en keukentegels bescherming tijdens bijvoorbeeld het koken of wassen van de handen. Een veel voorkomende keuze is door het glas in een vooraf bepaalde kleur te lakken.
Bij Glasopmaat.be is het mogelijk om een glazen spatwand op maat te laten maken in iedere gewenste RAL kleur. De spatwanden zijn gemaakt van 6mm gehard veiligheidsglas.

Wanneer een lichte kleur gewenst is, adviseren wij om extra helder glas toe te passen. Dit is om te voorkomen dat de kleur groenig uitvalt. Normaal helder glas is namelijk altijd wat groenig en dit kan effect hebben op lichte kleuren. Voor donkere- en felle kleuren is helder glas een uitstekende oplossing.

Voor advies over het type glas u het beste kunt gebruiken kunt u met ons contact opnemen via info@glasopmaat.be of telefonisch op 0031 - 76 51 58 083.

De getoonde kleuren op het kleurenoverzicht kunnen afwijken van de realiteit. Om zeker van uw keuze te zijn kan het beste een RAL kleurenwaaier gebruikt worden.

Informatie over een gekleurde spatwand voor in de keuken van helder glas

Gelakte keukenwanden zijn alleen geschikt voor binnengebruik en mogen niet in aanraking komen met vocht. De gelakte kant van het glas is tevens krasgevoelig en komt daarom altijd tegen de muur.
Het glas wordt aan de achterzijde gelakt. Hier komt vervolgens een dunne beschermlak overheen die de lak volledig afdicht. Op die manier kunnen deze gelakte spatwanden eenvoudig met speciale montagelijm tegen de muur geplakt worden. Deze lijm kunt u direct met het glas mee bestellen. Omdat de lak en de beschermlak volledig dicht zijn, is de montagelijm en de ondergrond niet door het glas zichtbaar.

Iedere RAL kleur is mogelijk. Echter zijn metallic kleuren op aanvraag via de mail op:info@glasopmaat.be 

Alternatieven voor een gelakte spatplaat zijn keukenwanden van helder glas, mat (acide) glas of extra helder glas. Wanneer u speciale wensen heeft zoals uitsparingen, boringen of schuine zijdes, kunt u dit via de mail bij ons aanvragen. Wij zullen dan voor u een offerte opmaken.

Bestellen van een gelakte spatwand

Bij Glasopmaat.be is alles volledig maatwerk. U kunt vrij eenvoudig een op maat gemaakte glazen spatwand bestellen door de gewenste afmetingen in millimeters in te voeren bij de lengte en breedte. Hierna kunt u de gewenste kleur ingeven, dit zijn doorgaans 4 cijfers. Vervolgens kunt u aangeven of u een speciale montagelijm wenst mee te bestellen. U hoeft hier alleen een kitpistool voor te gebruiken om de lijm op de glazen keukenwand aan te brengen. De lijm brengt u in verticale banen aan. Wanneer de lijm na een paar dagen volledig uitgehard en opgedroogd is, kunt u de randen rondom eventueel met een zuur-vrije siliconenkit afdichten.

Gerelateerde producten

Gekleurde keuken spatwand extra helder glas

€ 254,65

incl. BTW

€ 210,45 excl. BTW:
per m2
 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4