• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Gekleurde keuken spatwand extra helder glas

€ 231,50

€ 191,32 excl. BTW:
mm
mm
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip
tooltip
Spiegels10 werkdagen
Douche-  / binnendeuren 10 werkdagen
Legplanken / tafelbladen 10 werkdagen
Los gehard glas 10 werkdagen
Glas met facet + 2 weken extra
Dubbel glas 20 werkdagen
Triple glas 30 werkdagen
Zonwerend glas30 werkdagen
Enkel glas 10 werkdagen
Gelaagd glas 10-12 werkdagen
Gehard-gelaagd glas 15-20 werkdagen
Confrontatiespiegels 12-15 werkdagen
Veiligheidsspiegels 10 werkdagen
Draadglas 10 werkdagen
Spatwanden (gekleurd) 15 werkdagen
Losse producten (geen glas) 2-3 werkdagen


Let op: Bovengenoemde levertijden zijn ter indicatie! Rondom feestdagen, tijdens vakantieperiodes en in de maanden December en Januari kunnen de levertijden langer zijn dan gebruikelijk, gelieve hier rekening mee te houden. Bij losse producten kan het voorkomen dat deze niet op voorraad zijn. Voor een actueel inzicht in de levertijd, raden wij u aan om contact met ons op te nemen.
Productinformatie "Gekleurde keuken spatwand extra helder glas"

Bestel hier eenvoudig een gekleurde spatwand op maat van extra helder glas.

Een glazen spatwand geeft de keukenwand en keukentegels bescherming tijdens bijvoorbeeld het koken of wassen van de handen. Een veel voorkomende keuze is door het glas in een vooraf bepaalde kleur te lakken.
Bij Glasopmaat.be is het mogelijk om een glazen spatwand op maat te laten maken in iedere gewenste RAL kleur. De spatwanden zijn gemaakt van 6mm gehard veiligheidsglas.

Door het gebruik van extra helder glas zullen lichte kleuren niet groenig uitvallen. Wij adviseren extra helder glas standaard bij witte en gele kleuren. 

Voor advies over welk type glas u het beste kunt gebruiken kunt u met ons contact opnemen via info@glasopmaat.be of telefonisch op 0031 - 76 51 58 083.

De getoonde kleuren op het kleurenoverzicht kunnen afwijken van de realiteit. Om zeker van uw keuze te zijn kan het beste een RAL kleurenwaaier gebruikt worden.

Een gelakte spatwand voor in de keuken van extra helder glas

Gelakte glazen keukenwanden zijn niet geschikt voor buiten gebruik. De lak mag namelijk niet (langdurig) blootgesteld worden aan vocht, om deze reden komt de gelakte kant altijd tegen de muur. Tevens is de lak gevoelig voor krassen.
Het glas wordt aan de achterkant gelakt en op deze laklaag wordt een dunne beschermlak aangebracht die de lak volledig afdicht. Op die manier kunnen deze gelakte spatwanden eenvoudig met speciale High-Tack montagelijm tegen de muur geplakt worden zonder dat u de ondergrond of lijm ziet. Deze lijm kunt u direct met het glas mee bestellen en kunt u eenvoudig met een kitpistool in verticale banen op de achterkant van het glas aanbrengen.

Bij Glasopmaat.be is iedere RAL kleur mogelijk. Echter zijn metallic kleuren op aanvraag via de mail op info@glasopmaat.be

Alternatieven voor een gelakte spatplaat zijn glazen keukenwanden van helder glas, extra helder glas of mat (acide) glas. Wanneer u speciale wensen heeft zoals uitsparingen, boringen of schuine zijdes, kunt u dit via de mail bij ons aanvragen. Wij zullen dan voor u een offerte opmaken.

Bestellen van een gelakte spatplaat

Bij Glasopmaat.be is alles volledig maatwerk. U kunt vrij eenvoudig een op maat gemaakte glazen spatplaat voor in de keuken bestellen door de gewenste afmetingen in millimeters in te voeren bij de lengte en breedte. Hierna kunt u de gewenste RAL kleur ingeven, dit zijn doorgaans 4 cijfers. Vervolgens kunt u aangeven of u een speciale Hybrifix montagelijm wenst mee te bestellen.
Wanneer de lijm na een paar dagen volledig is uitgehard en opgedroogd, kunt u de randen rondom eventueel afdichten met een transparante zuur-vrije siliconenkit.Gekleurde keuken spatwand helder glas

€ 201,70

incl. BTW

€ 166,69 excl. BTW
per m2
 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4