• zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • zenit.featuresBar.textSlide0
 • zenit.featuresBar.textSlide0

Badkamerspiegel met LED verlichting en verwarming


Een van de meest voorkomende en gebruikte spiegels in huis is de badkamerspiegel. Een badkamer spiegel is niet alleen heel functioneel, maar zorgt ook voor een ruimtelijke sfeer. In onze webshop kunt u zelf een spiegel op maat voor in uw badkamer samenstellen. Kiest u voor gemak dan zijn deze complete badkamerspiegels voorzien van LED verlichting en spiegelverwarming de ideale oplossing voor uw badkamer. 

De complete badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende standaard afmetingen. Zoals de ronde badkamerspiegel met een zwart frame. Door het mat zwarte frame krijgt de badkamer gelijk een industriële look. De andere spiegels zijn zonder frame en hebben een luxe stijlvolle uitstraling. 

Luxe en stijlvolle badkamerspiegels

Een spiegel is een must in iedere badkamer. Hoe mooi is het als je functionaliteit kunt combineren met een sfeervolle look. Iedere badkamer heeft een geheel eigen stijl en daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid met complete badkamerspiegels in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Deze complete badkamerspiegels zijn voorzien van handige LED verlichting zodat het bijwerken van make-up of het scheren heel makkelijk gaat. De LED verlichting geeft een indirect licht wat ook als sfeerlicht in de badkamer gebruikt kan worden. 

Geen condens op de badkamerspiegel

Niets is zo vervelend als een beslagen badkamerspiegel als u zich nog even zou willen scheren of uw make-up bij wilt werken. Gelukkig is er een oplossing voor! Door een spiegelverwarming of heat-pad aan te brengen aan de achterzijde van de spiegel wordt de spiegel geleidelijk warm waardoor condens op en rond de verwarming gelijk verdampt. Bij deze handige complete badkamerspiegels is er al standaard een spiegelverwarming (of heat-pad) aangebracht. Het enige wat u nog hoeft te doen is de spiegels  aan de muur te bevestigen en aan te sluiten aan een contactpunt. Daarna zijn ze direct klaar voor gebruik!

Accessoires en toebehoren voor spiegels 

In ons assortiment vindt u niet alleen een ruime keuze in spiegels, spiegelkleuren en spiegeldiktes, maar u kunt ook bij ons terecht voor spiegel bevestigingsmaterialen en spiegelverwarmingen. Zo kunt u sommige spiegels bevestigen met handige spiegelklemmen. Grotere spiegels en spiegels met een spiegelverwarming kunt u het beste bevestigen met een blind spiegel ophangsysteem. Een grote spiegel heel stevig monteren aan een muur kan met een krachtige spiegellijm. Welke spiegel u ook kiest, wij hebben een ruim assortiment accessoires waar u alles mooi mee kunt afwerken.  

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming kopen 

Het bestellen van een complete badkamerspiegel met LED verlichting en verwarming is zeer eenvoudig. Nadat u een keuze heeft gemaakt tussen voor een ronde badkamerspiegel met zwarte rand of randloos, kiest u daarna de diameter welke het beste in uw badkamer past. Bij de rechthoekige badkamerspiegels is er een keuze voor verlichting aan de achterzijde van spiegel of de LED verlichting geïntegreerd aan de bovenzijde van de spiegel. De hoogte van de rechthoekige spiegels zijn respectievelijk 70 cm en 60 cm. Vervolgens ziet u direct de prijs inclusief en exclusief BTW, dus geen verrassingen achteraf. 


Wij bezorgen door heel Nederland(*) en Vlaanderen. Eventueel is het ook mogelijk om uw bestelling bij 1 van onze afhaalpunten af te halen.

Mochten er vragen zijn over de complete badkamerspiegels met verlichting en verwarming of als u op zoek bent naar een badkamer spiegel volledig op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via 0031-76 51 58 083 of via info@glasopmaat.be. Onze specialisten helpen u graag verder!

*Behalve de Waddeneilanden

 • Ruim aanbod in glas en spiegels
 • zenit.featuresBar.textSlide1
 • Klantbeoordeling: 9,2
 • zenit.featuresBar.textSlide2
 • Scherpe prijzen
 • zenit.featuresBar.textSlide3
 • Uitstekende kwaliteit
 • zenit.featuresBar.textSlide4